De Online Leeracademie

Current Status
Not Enrolled
Price
€ 47,-
Get Started

Welkom bij deze mini-training waarin je het fundament van jouw online cursus neer gaat zetten!

Een waardevolle online cursus bestaat uit een stevig fundament, een gedegen ontwerp en een bevlogen uitvoering. Wat geweldig dat jij vanaf vandaag aan de slag gaat met de eerste stap richting een waardevolle online cursus.

Met een online cursus kun je gemakkelijk een grote groep mensen helpen, een schaalbaar inkomen opbouwen en jouw business verder laten groeien. Wat voor jou ook de reden is om aan deze cursus te beginnen: je bent hier op de juiste plek. Ik loods je door alle stappen heen, zodat aan het eind van deze cursus het raamwerk van jouw online cursus staat en je daarna verder kunt met het ontwerp en de uitvoering. So let’s go!

Over deze cursus

Deze cursus is zo ontworpen dat je het in 1 week kunt doorlopen. Je doet dan twee dagen over iedere module. Natuurlijk ben je vrij om er korter over te doen, maar realiseer je dat sommige dingen tijd kosten om te laten bezinken. Ik wil je adviseren om, als je een opdracht hebt gemaakt, vooral na 1 of 2 dagen het nog eens door te lezen en te kijken waar je nog kunt bijschaven, aanvullen of schrappen. En mocht je juist meer tijd nodig hebben: helemaal prima! Maar zorg er wel voor dat die online cursus geen toekomstmuziek blijft. Deze mini-training vraagt slechts 30-60 minuten per module. Die moet je toch vrij kunnen maken?

Deze week staan er 3 lessen voor je klaar:

  1. Bepaal het onderwerp
  2. Omschrijf je doelgroep
  3. Formuleer de leerdoelen

Als je al een onderwerp hebt, kun je snel door de eerste les heen gaan. De tweede en derde les vragen wat meer van je tijd.

Daarnaast is er nog een bonusles waarin ik opsom welke tools je nodig hebt bij het maken van een online cursus.

Eens per maand is er een live Q&A waarin je mij al je vragen mag stellen. Hou hiervoor je mail in de gaten. Heb je al eerder een vraag, dan mag je me uiteraard ook mailen (marloes@deonlineleerexpert.nl).

Laten we beginnen met de eerste les: het bepalen van een onderwerp. Je vindt deze les hieronder onder Cursus Inhoud.